Suomeksi
FöRSTA SIDAN INFORMATION VILLKOR FöR KöP OM FöRETAGET KöPKORG TILL KASSAN REGISTRERA DIG LOGGA IN
Betalningssätt
Paytrail
Instruktioner
Så här köper du en produkt
CD-Dreams produkter är indelade i produktgrupper för att du lättare ska hitta den titel du söker. Välj en produktgrupp i menyn till vänster genom att klicka på namnet, därefter listas alla produkter inom den valda produktgruppen.
Observera att produktgruppen kan innehålla fler titlar än vad som ryms på en sida. Klicka länken Nästa sida uppe till höger för att se fler titlar.
Om du vill köpa produkten, klicka på produktnamnet och därefter på knappen "Lägg till i köpkorgen". Om du vill ändra innehållet i köpkorgen, klicka på länken "Ändra innehåll" i kolumnen till höger.
Registrera dig
Om du är återkommande kund vid CD-Dreams vinner du i både tid och bekvämlighet med att registrera dig med eget användarnamn och lösenord. Beställningen kan ske smidigare, du kan följa med beställningens status i webbutiken och gå igenom tidigare beställningar.

För att registrera sig krävs ett unikt användarnamn och ett lämpligt lösenord. Användarnamnet måste vara minst fyra tecken långt och bestå enbart av bokstäver och siffror. Lösenordet måste vara minst sex tecken långt och bestå enbart av bokstäver och siffror.
När du har registrerat dig och loggat in kan du fylla i dina kontaktuppgifter.
Logga in
Om du vill göra beställningarna vid CD-Dreams webbutik smidigare och få möjlighet att följa upp tidigare beställningar kan du registrera dig och logga in på webbutiken med ditt eget valda användarnamn och lösenord.

Om du glömmer ditt användarnamn och/eller lösenord kan du få ett nytt skickat till den e-postadress du angett i dina kontaktuppgifter. CD-Dreams webbutik kan av säkerhetsskäl inte skicka dig ditt nuvarande lösenord, men med ditt nya lösenord kan du logga in och själv ändra ditt lösenord. Har du inte angett någon e-postadress, måste du ta kontakt med CD-Dreams för att få ett nytt lösenord.
Glömt lösenordet?
Om du har angett en e-postadress i dina kontaktuppgifter har vi möjlighet att tilldela dig ett nytt lösenord.
När du anger din e-postadress sänder vi en bekräftelseförfrågan i ett e-postmeddelande till adressen. I meddelandet finns en länk, som du öppnar i din webläsare antingen genom att klicka på länken eller kopiera in den i webläsarens adressfält. Därefter skickar vi ett nytt lösenord till din e-postadress, som du kan använda för att logga in i webbutiken.
Om din e-postadress återfinns i flera registrerade konton, kräver vi även att du anger ditt användarnamn.

Om du inte har angett en e-postadress i dina kontaktuppgifter, om du inte har tillgång till den längre eller om din e-postadress återfinns i flera registrerade konton och du även glömt ditt användarnamn, ber vi dig ta kontakt med CD-Dreams.
Byt lösenord
När du har registrerat dig i webbutiken och är inloggad kan du ändra ditt lösenord. Du måste även ange ditt gamla lösenord.
Lösenordet måste vara minst sex tecken långt och bestå enbart av bokstäver och siffror.
Ändra innehållet i köpkorgen
Klicka på länken "Ändra innehåll" i kolumnen till höger. Om du vill ändra antalet produkter i köpkorgen, skriv in det nya antalet i rutan och klicka på "Uppdatera"-knappen. Om du vill ta bort en produkt ur köpkorgen, klicka på soptunnan på samma rad eller skriv 0 (noll) i rutan och klicka på "Uppdatera".
Kassan
1. Bekräfta varor
Om du vill ändra innehållet i köpkorgen, klicka på knappen "Ändra innehåll". Om du är nöjd med innehållet i köpkorgen, klicka "Fortsätt"-knappen.
2. Bekräfta leveransadress
Skriv in ditt namn och leveransadressen. Skriv även in ditt telefonnummer, så kan vi kontakta dig om det uppstår förändringar i leveranstiden.
3. Godkänn leveransvillkor
För att genomföra köpet måste du godkänna CD-Dreams' leveransvillkor. Läs noggrannt igenom villkoren och klicka på knappen "Godkänn".
4. Välj betalningssätt
Du kan välja mellan att betala med Nordeas, Handelsbankens, Aktias, Andelsbankens och Sampos e-betalning. Klicka på bankens ikon och följ instruktionerna i bankens betalningsprogram. Det är av största vikt att du följer bankens "Tillbaka till säljaren"-länk när betalningen är gjord!
5. Beställningsbekräftelse
Beställningsbekräftelsen sammafattar de produkter du köpt samt bekräftar att beställningen nått fram. Bekräftelsen är din kvittans på det gjorda köpet, så skriv ut sidan för eventuell senare kontakt med CD-Dreams.
Köpkorgen
Din köpkorg är tom
Vi rekommenderar
Ad Infinitum
Chapter II Legacy
24.00 €
Laurenne & Louhimo
The Reckoning
20.00 €
Metalite
A Virtual World
20.00 €
U.D.O
Steelfactory + Bonus (Digi)
20.00 €
Gibbons F Billy
The Big Bad Blues
19.50 €
Phantom V
Play To Win
17.50 €